„Отворена врата“ – 2019.

Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу је 23.04.2019. године организовала „Отворена врата“ у својим просторијама на ПМФ-у. У периоду од 09 до 14 часова нашу Школу су посетили матуранти из Краљева, Ћуприје, Чачка и Смедерева. Ученицима су презентовани програми наше Школе кроз неколико интерактивних радионица и предавања. Ученици су

Start

23. априла 2019. - 00:00

End

Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу је 23.04.2019. године организовала „Отворена врата“ у својим просторијама на ПМФ-у. У периоду од 09 до 14 часова нашу Школу су посетили матуранти из Краљева, Ћуприје, Чачка и Смедерева.

Ученицима су презентовани програми наше Школе кроз неколико интерактивних радионица и предавања. Ученици су могли да се упознају кроз практичне примере како се спроводи настава на Високој техничкој школи струковних студија у Крагујевцу.

Израда софтвера, Веб презентација, програмирање Ардуино робота, пројектовање CAD-CAM модела и 3D штапмање истог, симулација саобраћајних незгода, „пијане наочаре“ и монго тога другог је данас било презентовано и приказано нашим гостима.

Наши студенти су се потрудили да све ово изгледа величанствено и овим путем им се Школа захваљује на томе. Такође, велику подршку смо имали од наших партнера и пријатеља са којима наша Школа има веома интензивну сарадњу. Са нама су били представници компанија Comtrade, Himera Solutions & consulting, Inovatec и многи други.

Посебно нам је драго било зато што су неки од тих представника некада били наши студенти.